JVM
Don't miss

Fórum

Vítejte Host 

Zobraz/skryj hlavičku

Vítejte, zadání příspěvku v tomto fóru vyžaduje registraci.

Stránky: [1]
Autor Téma:Hockenheimring
Vladimir-
Maliar
Administrátor
Permalink
Příspěvek Hockenheimring
dne: November 25, 2014, 21:19
Citovat

Protesty
napr. Vladimír Maliar protest na meno priezvisko 10 kolo (stručný opis protestu)

Riccardo-
di Lenardo
Administrátor
Permalink
Příspěvek Re: Hockenheimring
dne: November 25, 2014, 21:31
Citovat

Tak začnu románek :D chci aby se prošetřili všichni uplně všichni skrz vyjíždění za bíl= čáry,dodržování limitu tratě??někdo by řekl žádný nebyli..demoliční derby?někdo si plete plecháče,,mužou to být tak pekný závody,,ale nebudou pokud bude jezdit jako banda demoličních šílencu..za další,,ted už na určitou osobu a tou je Jakub Kurtiš,,nelíbilo se mi to co se stalo v první závodě v druhém kole po té delší rovině na brzdy,,já si jedu na levé straně tratě,,ty uprostřed,,v pravo nikdo,,a když jdeme na brzdy tak ty to našiješ nalevo na mě místo toho aby si to pustil do prava kde nikdo nejel,,díky tomu nárazu se poškodilo auto a já pak mohl dělat co chěl a nic sem nenadělal,,najel sem do točky bez plynu a nepřidával a auto se začlo točit..a po závodě aby si uznal chybu mi řekneš že si neměl kam jet,,nechci aby si byl nějak penalizován jen ti to píšu aby sis to přečetl a snad zapamatoval propříště.ted zase na všechny,pokud to pujde touto cestou tak hodně rychle budou lidi odcházet,,a i já po jednom závodě už to zvažuju R.Di Lenardo

Stránky: [1]
Mingle Fórum by cartpauj
Verze 1.0.34 ; Stránka načtena za 0.014 vteřin.

Contact Us